FiskOnline - En tjänst för stolta yrkesfiskare

Bli medlem

FiskOnlines idé är att skapa en unik kontakt mellan konsument och fiskare för att på så sätt erbjuda kunden att köpa prima färsk fisk via FiskOnline.se direkt av fiskaren, utan mellanhänder och utan långa transporter

VI ÖKAR DINA INTÄKTER OCH DRIVER KUNDER TILL DIG
Säkert är du som de flesta andra fiskare pristagare och ges ett pris för din fisk.
Vi gör tvärt om - FiskOnline tillämpar individuell prissättning.
FiskOnline låter dig sätta ditt egna pris för din fisk och hjälper dig att hitta ett marknadsmässigt pris för fisken i den region du arbetar och verkar i.
Vi arbetar dessutom för att skapa en relation med kunderna och bygga ett förtroende, så våra kunder handlar om och om igen genom FiskOnline och av er som fiskare.
Som medlem i FiskOnline kommer du att ha din egna personliga sida där du får möjlighet att presentera dig som fiskare samt lyfta fram ditt erbjudande och marknadsföra ditt fiske.
Kunderna till FiskOnline ges möjlighet att ta del av din personliga information och av eventuella erbjudanden. Exempel på kunder kan vara slutkonsumenter, restauranger, kommuner, skolor, landsting m.fl.
FiskOnline är en extra försäljningskanal för dig som fiskare och du kan fortfarande leverera genom dina vanliga kanaler såsom grossisterna.

HUR GÅR DET TILL?
Med hjälp av FiskOnlines teknik rapporterar du enkelt in den fångst du vill sälja när du är på väg in till hamnen samt när försäljning beräknas ske genom vårt system.
Kunden ser det du har till försäljning på FiskOnline.se och kan köpa fisk av dig.
FiskOnline håller reda på hur mycket du har till försäljning och hur mycket som är kvar efter att kunder köpt fisk av dig.
Kunden får ett kvitto på köpet och du får beställningen som kunden lagt och förbereder fisken samt packar den till kunden.
Kunden kommer till din fiskebåt för att hämta sin fisk och visar upp ett kvitto på köpet.
Du kontrollerar kvittot och lämnar över fisken.

VAD KOSTAR DET ATT VARA MEDLEM I FiskOnline?
Vi skulle vilja vända på frågan och istället fråga hur mycket mer du som fiskare vill öka din vinst?
FiskOnline har noggrant granskat direktförsäljning av färsk fisk bland en mängd fiskare under flera års tid och har på så sett märkt en drastiskt ökad omsättning och tillika vinst för de individuella fiskarna genom att sälja sin fisk genom FiskOnlines varumärke.

Kostnad för medlemskap i FiskOnline utgörs enligt två alternativ. Det första alternativet heter Medlemskap - Mini, när man inte säljer så mycket eller man vill prova på tjänsten. Det andra alternativet heter Medlemskap - Maxi, och lämpar sig för den som säljer mycket fisk.
Med FiskOnlines baspriser behöver du endast sälja en mindre mängd fisk för att bekosta medlemsavgiften.
Är du intresserad av att bli medlem eller vill ha mer information kan vi skicka mer information till dig. Se våra kontaktuppgifter under “Kontakt” i menyn “Om oss”.

 

 

Välkommen att bli medlem
Klicka för att läsa mer
ICA Nättran
Smarriga recept på färsk fisk!
Fiskarnas hamnar
Individuell prissättning